Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD

Κίνα ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD Πιστοποιήσεις
Ευχαριστίες. Έχουμε λάβει τα δείγματα προϊόντων που στείλατε. Είναι ακριβώς όπως αναμενόταν, μια συμπαθητική εύρωστη μαύρη μεταλλική φυσαλίδα mailer. Θα πάρω το έργο τέχνης οριστικοποιημένο για τη διαταγή και θα συνεχίσω τη συνεργασία μας.

—— Ryan

Είναι μια συνεργασία ευχαρίστησης με σας. Συμπαθώ τα προϊόντα σας πάρα πολύ! Μέχρι στιγμής, το προϊόν είχε μια καλή απάντηση. Καμία καταγγελία πελατών. Θα τοποθετήσω πιθανώς τη νέα μέση διαταγής τον επόμενο μήνα.

—— Eric

Αυτό είναι την πρώτη φορά που έχουμε συνεργαστεί με σας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ποιότητα της τσάντας φύλλων αλουμινίου αργιλίου και την τοποθέτηση υπηρεσιών του προσωπικού. Όταν τα προβλήματα προκύπτουν, μπορούν να βρούν έναν τρόπο να λυθούν εγκαίρως. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.

—— Βράγχιο του Tom

Γεια κισσός, Χαρούμενα Χριστούγεννα σε σας επίσης! Ναι, λάβαμε τη διαταγή και όλα φαίνονται μεγάλα! Σας ευχαριστούμε! Ο χρυσός χρωματίζει εσείς ταιρίαξε με είναι τέλειος! :) Και ο ροδαλοί χρυσός και το λευκό είναι μεγάλοι επίσης! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ! Καλοί σεβασμοί, Josh

—— Τζος

Είμαι Online Chat Now

ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD

1 2 3 4 5
ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD
Εισαγωγή εταιρείας εργαστήριο παραγωγής Αίθουσα Συσκέψεων Αίθουσα δείγμα Ομάδα επιχείρησης

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Ωκεανία
Μάρκες : xunlan
Αριθμός Υπαλλήλων : 180~200
Ετήσιες πωλήσεις : 18000000-2000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2005
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

   Co. τεχνολογίας Xunlan Shenzhen, ΕΠΕ. Παράγει κυρίως και πωλεί τα αντιστατικά και στέλνοντας συσκευάζοντας προϊόντα.

 

 

Κίνα ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Τα κύρια προϊόντα είναι: τα mailers φυσαλίδων ναυτιλίας, μεταλλικά mailers φυσαλίδων, πολυ φάκελοι φυσαλίδων, mailers φυσαλίδων εγγράφου του Κραφτ, γέμισαν τα mailers φυσαλίδων, τσάντες φύλλων αλουμινίου αργιλίου, τσάντα προστατευτικών καλυμμάτων ESD, μαύρη αγώγιμη τσάντα, αγώγιμη τσάντα πλέγματος, κενές τσάντες σακουλών, πλαστική τσάντα pe. Σύνθετο βαμβάκι μαργαριταριών φύλλων αλουμινίου αργιλίου

 

 

 Κίνα ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

Οι κατώτερες εγκαταστάσεις της επιχείρησης: Σύμφωνα με την ανάπτυξη ζήτησης στην αγορά, Co. προϊόντων συσκευασίας Shenzhen Yijie, το ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2005, μετά από την καθιέρωση της επιχείρησης, επένδυσε τα τεράστιους ανθρώπινα δυναμικά και τους πόρους εξοπλισμού, και αφιερώθηκε στην έρευνα και την ανάπτυξη της αντιστατικής τεχνολογίας. Επέτυχε τεχνολογία σημαντικής την ηλεκτροστατική επεξεργασίας στο σύνθετο πλαστικό στρώμα επιφάνειας χρησιμοποιώντας τη PET σύνθετο CPP, φέρνοντας την αντιστατική τεχνολογία επεξεργασίας στην εποχή της συσκευασίας προϊόντων υψηλής ζήτησης.

 

 

 

Κίνα ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

 

 Προκειμένου να προσαρμοστεί στην ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης και να συνεργαστεί με τους πελάτες στην ολοκλήρωση της συσκευασίας και της προμήθειας προϊόντων, το 2006, Xunlan απόκτησε τη Co. υλικών συσκευασίας Shenzhen Riyuejia, ΕΠΕ. Αυτό το εργοστάσιο που παράγει κυρίως τα mailers φυσαλίδων ναυτιλίας, μεταλλικά mailers φυσαλίδων, πολυ φάκελοι φυσαλίδων, mailers φυσαλίδων εγγράφου του Κραφτ, γέμισε τα mailers φυσαλίδων, κ.λπ.

 

 

 

Κίνα ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

 Κοιτάζοντας μπροστά, η ομάδα Xunlan θα συνεχίσει να ενισχύει τη στρατηγική ανταγωνιστικότητά της για να υποστηρίξει τη συνεχείς αύξηση και την επιτυχία των πελατών της. Είμαστε ακόμα δεσμευμένοι στην ενίσχυση των πελατών στην ενσωμάτωση των τρεχουσών προηγμένων τεχνολογιών συσκευασίας (όπως η αντιστατική τεχνολογία επεξεργασίας: αντιστατικό βαμβάκι μαργαριταριών, αντιστατικό σφουγγάρι, αντιστατικές τσάντες φυσαλίδων, αντιστατικό χαρτοκιβώτιο, αντιστατικός αφρός, κ.λπ.) με τις καθημερινές επιχειρησιακές δραστηριότητες. Κατά αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να κάνουμε τα προϊόντα των πελατών μας μπροστά από την αγορά και να επιτρέψουμε σε τα για να κερδίσουμε στο βιομηχανικό ανταγωνισμό.

 

 

 

Κίνα ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD Εταιρικό Προφίλ 4

 

 

Σήμερα, η ομάδα Xunlan έχει γίνει μια πλήρως διαφοροποιημένη παραγωγή και ένας διεθνής διάσημος πράκτορας προϊόντων, που παρέχουν τις λύσεις συσκευασίας για τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, τους πίνακες PC, τους σκληρούς δίσκους, τα προϊόντα ακρίβειας, τα δώρα, τον ιματισμό, κ.λπ. Είναι ο σκοπός της επιχείρησής μας που μας ενώνει και η καινοτομία μπορεί να φέρει την πραγματική επιτυχία. Μπορείτε να δείτε τα λαμπρά επιτεύγματα των πιστών πελατών μας, συμπεριλαμβανομένου Huawei, Foxconn, Xinjiang, ακρίβεια Libang και ούτω καθεξής.

 

 

Κίνα ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD Εταιρικό Προφίλ 5

 

Στοιχεία επικοινωνίας
ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Rita huang

Τηλ.:: 86-15817229572

Φαξ: 86-755-27653743

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

τσάντα προστατευτικών καλυμμάτων ESD

Αντιστατικοί φάκελοι δομών τεσσάρων στρωμάτων για τη συσκευασία των ηλεκτρονικών συστατικών

Αντιστατικές τσάντες πολυαιθυλένιου δομών τριών στρωμάτων με το λογότυπο σχεδίου εκτύπωσης

Αντιστατικές τσάντες φερμουάρ ESD 0.08~0.2 χιλ. οριζόντια αδιάβροχες με το λογότυπο εκτύπωσης

Πλαισιωμένη διπλάσιο τσάντα προστατευτικών καλυμμάτων ESD, στατικές τσάντες απόδειξης δομών τεσσάρων στρωμάτων

Μαύρη αγώγιμη τσάντα

Σύνθετοι μαύροι γεμισμένοι φάκελοι ταινιών PE μεταλλινών με τις αεροφυσαλίδες μέσα

Κλονισμός που μειώνει τη μαύρη φυσαλίδα Mailers προστασίας για τη συσκευασία του ηλεκτρονικού συστατικού

Ηλεκτρική εκτύπωση Copperplate επιφάνειας PE τσαντών μόνωσης μαύρη αγώγιμη

Λαμπρή/μαύρη αγώγιμη τσάντα μεταλλινών, ταινία σύνθετο επίπεδο πολυ Mailers

Αντιστατικές τσάντες προστατευτικών καλυμμάτων

Αντιστατική εκτύπωση όφσετ σχεδίου πελατών τσαντών προστατευτικών καλυμμάτων αντι οξείδωσης

0,08 ~ ασημένιες στατικές τσάντες προστατευτικών καλυμμάτων 0,2 χιλ. για τη ναυτιλία του ηλεκτρονικού προϊόντος

Το ισχυρό αντιστατικό προστατευτικό κάλυμμα εμποδίων αέρα τοποθετεί οποιοδήποτε μέγεθος για την αποστολή του ενδύματος σε σάκκο

Υγρασία - αντιστατικοί φάκελοι απόδειξης που συγκολλιούνται με θερμότητα με 2 ή 3 πλευρές σφράγισης

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Στέλνοντας φυσαλίδα Mailers προμηθευτής. © 2018 - 2021 shippingbubblemailers.com. All Rights Reserved.